Regionale stagebank Het Talentenbureau

Regionale stagebank
Het Talentenbureau


Onder de noemer loopbaanoriëntatie (LOB) willen de middelbare scholen dat alle vmbo–leerlingen zich zoveel mogelijk oriënteren in het echte werkleven. Door hen te laten ervaren hoe het er aan toe gaat binnen een bedrijf, een zorginstelling of bijvoorbeeld een kantoor, krijgen ze betere inzichten in de mogelijke beroepskeuzes. Het Talentenbureau beheert een voortdurend bijgewerkte stagebank.

Het Talentenbureau verzorgt in onze regio al vele jaren de stages voor het mbo, hbo en wo. Dat doet het bureau inmiddels ook voor alle middelbare scholen in onze regio. Diverse technische bedrijven hebben zich al aangemeld bij de regionale stagebank.

Meld uw stageplaats(en) aan!
Heeft uw bedrijf ook een stageplek beschikbaar? U kunt zich digitaal bij het Talentenbureau aanmelden of meer informatie opvragen door contact op te nemen met Karen Louwers. Zo brengen we leerlingen en stagebedrijven heel eenvoudig bij elkaar.

Een geslaagde stage! Hoe?
Wat kunt u als bedrijf doen om een stage werkelijk geslaagd te maken? Lees over de tien succesfactoren. Ook als PowerPoint-presentatie beschikbaar.